PREKLIC NUJNEGA VARSTVA V ŠOLI IN VRTCU

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je bil sprejet nov Odlok Vlade RS o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19. Nova določila vlade z jutrišnjim dnem, 16. 3. 2020 v CELOTI prepoveduje vzgojno izobraževalno delo v šolah in vrtcih, kar pomeni, da šole in vrtci ne smemo in ne bomo organizirali nujnega varstva, kot ste bili obveščeni v preteklih sporočilih.

Nujno varstvo bo po novem organizirano na domu in ga bo koordinirala uslužbenka Občine Žirovnica ga. Petra Žvan. Vaša povpraševanja po nujnem varstvu tako prosimo sporočite na e-naslov Občine Žirovnica: obcina@zirovnica.si.

Naj vas na tem mestu samo še spomnimo, da moramo otroci in odrasli dosledno spoštovati navodila pristojnih institucij, saj je bila 12. 3. 2020 v Sloveniji razglašena epidemija. Prosimo vas, da poskrbite, da se otroci med seboj NE BODO DRUŽILI. V ta namen smo danes zaklenili tudi šolsko igrišče.

V času zaprtja šole strokovni delavci delajo od doma, prav tako tajništvo in računovodstvo. Za nujne informacije v času zaprtja vrtca in šole smo za vas dosegljivi na tel. št 040 933 937 – vrtec, in 040 711 581 – šola.

Upamo, da se bomo s sprejetimi ukrepi in z doslednim izvajanjem le-teh vsi kmalu vrnili v normalen življenjski tok.

Želimo vam, da ostanete zdravi.

Vodstvo šole in strokovni delavci šole in vrtca

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost