Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva

Učenci 7., 8. in 9. razreda ste skupaj s starši vabljeni na Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva, ki bo potekal v četrtek, 29. 11. 2018, ob 16.30. Več informacij o tem si lahko preberete v letaku in zloženki. Učenci boste lahko spoznavali poklice v podjetjih. Na dan odprtih vrat se je potrebno prijaviti na povezavi tukaj.

Ker je število mest v posameznih podjetjih omejeno, se zainteresirani učenci in starši čim prej prijavite. Povezava je bila vzpostavljena 12. 11., deluje pa od srede, 14. 11., dalje. Prijavite se kot posamezniki. V prijavo navedite kontakte staršev, podatke o otroku in podatke o spremljevalcu (običajno starši). V primeru težav s prijavo ali drugih vprašanj se lahko obrnete na Ireno Pirc, el. naslov: irena.pirc@os-zirovnica.si ali tel. (04) 58 09 156.

 

Noč na Gimnaziji Kranj

vabljeni na zanimiv dogodek v mesecu decembru. Namenjen je vedoželjnim osnovnošolcem, ki želijo doživeti nekaj več in se skozi zabaven, zanimiv način naučiti nekaj novega.

Osnovne informacije:

Noč na Gimnaziji Kranj

Postani gimnazijec za eno noč

  1. december 2017–9. december 2017

PRIHOD: petek, 8. december 2017, ob 16.00, skozi stranski vhod pri Hotelu Creina

ODHOD: sobota, 9. december 2017, ob 12.00

V priponki imate dodatne informacije. Prijave sprejemamo preko spletne strani Gimnazije Kranj:

http://www.gimkr.si/domov/

Lep pozdrav,

Urša Petrič, prof. biologije, ursa.petrich@gmail.com

Že poznaš DIJASKISVET.SI?

Na novem portalu najdeš vse informacije, ki jih potrebuješ, da postaneš boljši učenec.

Kaj to pomeni?

Obišči portal DijaskiSvet.si in si najprej oglej seznam vseh srednjih šol. Z iskalnikom lahko poiščeš šolo, ki te najbolj zanima in izpolnjuje vse tvoje zahteve. V edinstvenem iskalniku lahko iščeš šole glede na regijo, tip programa, vrsto gimnazije ali pa način zaključka.

Ko najdeš svojo idealno šolo, pa si lahko ogledaš podatke o šolah, katere programe izvajajo, kaj ponujajo bodočim dijakom in najpomembnejše – prebereš si lahko mnenja dijakov, ki te šole obiskujejo. Kaj je sploh lahko še boljšega kot informacija iz prve roke? 🙂

Na portalu pa najdeš tudi vse informacije, ki jih potrebuješ pri vpisu v srednjo šolo – pomembni datumi, priprava na NPZ, kako izbrati šolo glede na svoje interese, kje dobiti informacije o poklicih, katere štipendije so ti na voljo.

Poleg vseh teh informacij, pa ti pomagamo, da bo šolsko leto malce lažje. Kako? Na portalu DijaskiSvet.si najdeš tudi zanimive vsebine o učenju (ali veš kako si pripraviti načrt učenja?), ogledaš si lahko intervjuje z ljudmi, ki opravljajo različne poklice ali pa poiščeš privlačne zanimivosti za predah med učenjem.

Portal DijaskiSvet.si je popolno mesto za vse učence, ki jih zanimajo informacije o vpisu v srednjo šolo. Obišči nas na portalu in pridobi še več informacij o šolah, ki te zanimajo.

Vsak dober bodoči dijak obiskuje portal DijaskiSvet.si – postani to tudi ti!

 

Ps: Ne pozabi nas všečkati tudi na Facebooku, kar lahko narediš tu >>

 

Dan odprtih vrat na Srednji šoli za gotinstvo in turizem v Radovljici

Prisrčno vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT

v četrtek, 7. 12. 2017 od 17:00 do 19.00.

V osmih različnih delavnicah boste spoznavali, kako zanimivo in pestro je izobraževanje za poklice v gostinstvu in turizmu na naši šoli. Predstavili  vam bomo tudi različne poti do uspeha, ki so jih prehodili naši nekdanji dijaki. Več v vabilu: Promo plakat

Dnevi odprtih vrat na Gimnaziji Franceta Prešerna

rvi dan odprtih vrat bo v četrtek, 7. decembra 2017, ob 18. uri.

Termini za dneve odprtih vrat na Gimnaziji Franceta Prešerna:

DATUM URA VABLJENI:
ČET, 7. 12. 2017 18.00 učenci, starši in ostali zainteresirani
TOR, 9. 1. 2018 18.00 učenci, starši in ostali zainteresirani
PON, 22. 1. 2018 dopoldne devetošolci v okviru dogodka »Postani naš dijak za en dan«

Devetošolci lahko obiščejo našo šolo tudi v okviru dogodka »Postani naš dijak za en dan«,  termin za vašo šolo je naveden v  tabeli.

Več informacij se nahaja v priponki.

Stereotipi so brez veze. Dan za punce

Obveščamo vas, da bo v sredo, 19.4.2017, od 14.00 do 15.30, v Ljubljani (Kristalna palača BTC) potekal brezplačni dogodek »STEREOTIPI SO BREZ VEZE. DAN ZA PUNCE«.Na dogodku, ki  je namenjen osnovnošolkam (7. – 9. razred) in srednješolkam, bomo na sproščen način predstavili raznovrstne poklice s področja tehnike, naravoslovja in informacijske tehnologije.

Več informacij najdete v priloženem vabilu.

VABILO in PROGRAM Dan za punce 19 04 2017

Stran 1 od 212