Cenik uporabe Dvorane pod Stolom
Prostor
Cena
Velika dvorana
28 € / uro
Vadbena enota velika dvorana ½
14 € / uro
Plezalna stena
20 € / uro
Plesna dvorana
10 € / uro
Zunanje površine – igrišča
10 € / uro
Prireditve, koncerti
1.500 € / prireditev

V izračunani ceni uporabnine prostorov so upoštevani tudi stroški ogrevanja, porabe elektrike, čiščenja, porabe vode in notranje kontrole.

Novoletni dobrodelni koncert

V ponedeljek, 4. 12. 2017, je v Dvorani pod Stolom potekal novoletni dobrodelni koncert, pred dvorano pa sejem novoletnih darilc, na katerem so se zbirali prostovoljni prispevki za šolski sklad. Na koncertu so se občinstvu predstavili šolski pevski zbori OŠ Žirovnica pod vodstvom Slavice Magdič in Maše Hribernik, otroška folklorna skupina Breznica ter učenci, ki obiskujejo Plesno šolo Bolero. Nastopajoči so nam s svojimi mentorji pripravili prijeten vstop v praznični mesec. Naj bodo decembrski dnevi takšni tudi za vse vas.

Svetovno prvenstvo v sklopu organizacije United World Karate v Kopru

V dneh od 15. do 18.10.2015 se je Slovenska zveza tradicionalnega karateja udeležila Svetovnega prvenstva v sklopu organizacije United World Karate v Kopru. Tekmovanja se je udeležilo 19 reprezentantov SZTK, od katerih je bilo 5 članov Karate Kluba Mi-Ki, ki so prvič v življenju in njihovi športni karieri dobili možnost, da osvojijo odličja na tekmovanju svetovnega slovesa. To možnost so zopet tudi konkretno izkoristili.

DSC_0391 več…