Prevzem spričeval

Spoštovani starši,

spričevala, ki jih še niste prevzeli, lahko prevzamete pri razrednikih zadnji teden junija ali zadnji teden avgusta.

Želimo vam prijetne počitniške dni.

Ogled RTV Slovenija

Ogled RTV Slovenija

V petek, 8. 6. 2018, smo se učenci izbirnega predmeta radio in gledališke skupine odpravili na RTV Slovenija. V Ljubljano smo se odpeljali z vlakom. Ko smo prispeli, smo imeli malico, nato pa smo se peš odpravili do stavbe. Naš vodnik Klemen nas je prijazno sprejel in nam povedal nekaj zanimivosti o radiu. Potem smo se odpravili na radio. Najprej nas je večina posnela svoje posnetke in pri tem smo se zelo zabavali. Odšli smo v studio, kjer smo si ogledali, kako vse skupaj poteka. Novinarka radia je z nami posnela še krajši intervju o zmenkih. Nato smo si odšli ogledat prostor, kjer orkester radia snema glasbo in pevce. Takrat je napočil čas, da si gremo pogledat še prostore televizije. Skozi podzemni tunel smo se odpravili do televizije. Ogledali smo si različne snemalne studie, masko, režijo in druge prostore. Vsem nam je bilo zelo všeč in tega ogleda ne bomo nikoli pozabili. Nazaj smo se prav tako odpravili z vlakom in tako se je naš izlet končal.

Ana Vajs, 7. a

Šola v naravi – Črmošnjice, 4. dan

Zadnji dan smo preživeli zelo aktivno. Najprej se je zjutraj ena skupina odpravila na pohod, druga se je ukvarjala s sončnimi in vetrnimi elektrarnami. Čas je tekel kot bi mignil in že je bilo kosilo, po kosilu je sledila ekskurzija v Semič. Tam smo si v kulturnem domu ogledali razstavo, se sprehodili skozi krasen sadni vrt dr. Derganca, šli na zaslužen sladoled, za konec ekskurzije pa smo si ogledali še izvir reke Krupe.
S to ekskurzijo se naše dogodivščine tudi počasi zaključujejo. Imeli smo se lepo, poleg tega pa smo spoznali in se naučili veliko novega.
Stran 1 od 3123

Koledar aktivnosti

koledarček

Koledar dogodkov

julij 2018
PTSČPSN
« Jun   Avg »
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

nadomescanja